rolstoelsite.nl als alles draait om een goede rolstoelAlgemeen
Markt (aangepaste woningen en auto`s)
Shockshop
Bedrijven-info
Disclaimer

Algemeen
Op deze website plaatsen wij de door ons verzamelde gegevens over elektrische en handbewogen rolstoelen, alsmede informatie over enkele bijzondere aanpassingen die wij wel eens tegen zijn gekomen, en scootmobielen. Daarnaast verzamelen wij ook gegevens over hulpmiddelen voor in huis (ook voor uw PC) en hulpmiddelen en aanpassingen voor het vervoer van rolstoelen.
Dit heeft geresulteerd in de grootste verzameling gegevens van Nederland en Belgie over rolstoelen en aanverwante zaken op internet! Nergens vind u een zo compleet overzicht van specificaties. Daarmee voorzien wij in een behoefte van rolstoel-gebruikers omdat al deze informatie tot op heden versplinterd was en ook niet eenduidig werd gepresenteerd. Sterker nog, van sommige rolstoelen is helemaal geen informatie op het internet te vinden. Wij hebben het wel!
Wij verkopen geen (tweedehands) rolstoelen, en dit is ook niet de bedoeling. Op onze site verwijzen wij naar website van de fabrikant of de importeur van de rolstoelen, verder niets. Wij zijn onpartijdig en onafhankelijk, en wij geven geen oordeel over de producten. Wij verzamelen enkel informatie. Deze informatie hebben de producenten, importeurs of leveranciers zelf openbaar gemaakt of aan ons toegestuurd. Ook de eventuele foto`s die bij de produkten staan zijn door de fabrikanten of importeurs zelf ter beschikking gesteld, of hebben wij zelf gemaakt.
In 2006 zijn we ook nog eens internationaal gegaan met www.wheelchairsite.eu.
De volgende websites zijn nu actief:
www.rolstoel.org
www.rolstoelsite.nl
www.rolwagen.nl
www.rolwagen.be
www.rolwagen.com
www.wheelchairsite.eu