rolstoelsite.nl als alles draait om een goede rolstoelMerk RTD Het Dorp
Type Dynamo
Website http://www.rtdhetdorp.nl
Soort Wonen
Kenmerk omgevings-bediening
OpmerkingenBediening door een groot uitgevallen afstandbediening met lcd scherm met touch optie. Het lcd scherm geeft de mogelijkheid om van plaatje, bladzijde, etc. te wisselen. Daardoor kan er voor elke situatie een andere pagina gemaakt worden. Met de in het apparaat aanwezige plaatjes kunnen de te kiezen functies duidelijk worden aangegeven.
Met de Dynamo heeft de gebruiker de mogelijkheid om de verschillende apparatuur in zijn/haar woonomgeving te bedienen. Of het nu gaat om lampen, televisie of een intercomvoorziening.
De Dynamo maakt gebruik van infra rood.

Er zijn twee bedieningsmogelijkheden voor de Dynamo. Het aanraken van de vakken op het scherm en/of scanning via een ÚÚnfunktieschakelaar. Een bijzondere mogelijkheid op de Dynamo is de functie Auditief scannen. Dit houdt in dat functies worden uitgesproken. Na het uitspreken kan op de bedieningsschakelaar worden gedrukt. Dan wordt de uitgesproken boodschap of functie uitgevoerd.

De Dynamo is eenvoudig te plaatsen. Veel audio- en video apparatuur kan eenvoudig worden geprogrammeerd. Een basis omgevingsbesturing kan daardoor in korte tijd worden ge´nstalleerd.

Met de Dynamo kunnen in pricipe alle elektrische en elektronische apparaten worden bediend:
stopcontacten, lampen, audio-/videoapparatuur, telefoon, intercom, bladomslagapparatuur, liftbediening, raamopeners, deuropeners.

Ga terug

(c)2004-2013 Teunissen Enabling